Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Hacienda

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια εγγραφής σας στη Member Card της Hacienda και στο ενημερωτικό email αυτής είτε κατά την έκδοση της κάρτας είτε μέσω της φόρμας της ιστοσελίδας haciendacafe.gr είτε κατά την εγγραφή σας μέσω προωθητικών ενεργειών όπως διαγωνισμοί και κληρώσεις. Τέλος, αναφέρεται και στα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω cookies κάνοντας χρήση υπηρεσιών τρίτων εταιριών όπως το Facebook και η Google.

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Υπεύθυνη για τα Προσωπικά Δεδομένα που απαιτούνται κατά την εγγραφή στη Member Card είναι η εταιρία Νικόλαος Ζερβός & ΣΙΑ Ο.Ε, Ανδρέα Παπανδρέου 25, Ηράκλειο, 2811810261 από εδώ και πέρα καλούμενης ως “Εταιρίας”.

Όροι χρήσης Member Card

Κατά την έκδοση της Member Card δηλώνετε υπεύθυνα ότι τα προσωπικά σας στοιχεία είναι πλήρη και ακριβή και ότι σε περίπτωση τροποποίησής τους αναλαμβάνετε την ευθύνη να ενημερώσετε την Εταιρία. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την χρήση της κάρτας και η Εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής ή κακής χρήσης της. Στην περίπτωση της απώλειας ή κλοπής ο πελάτης οφείλετε να ενημερώσετε την Εταιρία.

Ως κάτοχος της κάρτας απολαμβάνετε τα προνόμια που ορίζει η Εταιρία σαν ανταμοιβή για την τακτική χρήση της κάρτας κατά τις αγορές στα καταστήματά μας. Στο πλαίσιο του προγράμματος πιστότητας, η Εταιρία δύναται να σας ανταμείβει παρέχοντάς σας «πόντους». H Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί το σύστημα ανταμοιβής και να αλλοιώνει ή αντικαθιστά το ύψος επιβράβευσης των αγορών. Οι «πόντοι» μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εταιρίας και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Κατά την εξαργύρωση των «πόντων» η Εταιρία δε φέρει καμία υποχρέωση ελέγχου ταυτοπροσωπίας και εξουσιοδότησης

Έχουμε το δικαίωμα να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε την κάρτα καθώς και να διακόψουμε το πρόγραμμα πιστότητας, χωρίς να σας ενημερώσουμε προσωπικά, καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί οικειοθελή παροχή της Εταιρίας προς εσάς.

Ποια Προσωπικά Δεδομένα συλλέγουμε και γιατί;

✔️Χρειαζόμαστε το ονοματεπώνυμο σας για να γνωρίζουμε ποιος είναι ο κάτοχος της κάρτας.

✔️Χρειαζόμαστε τη διεύθυνσή σας για στατιστικούς λόγους και για πιθανή αποστολή της κάρτας σε περίπτωση απώλειας.

✔️Χρειαζόμαστε τον αριθμό του κινητού σας για να σας ενημερώνουμε για προωθητικές ενέργειες ή για να σας γνωστοποιήσουμε τυχόν νίκη σας στους διαγωνισμών ή στις κληρώσεις που διεξάγουμε. Η ενημέρωση θα γίνεται μέσω κλήσης, sms ή εφαρμογών (π.χ viber).

✔️Χρειαζόμαστε το email σας για να σας ενημερώνουμε για προϊόντα, προωθητικές ενέργειες ή για να σας γνωστοποιούμε τους νικητές των διαγωνισμών και κληρώσεων που διεξάγουμε.

✔️Χρειαζόμαστε την ημερομηνία γέννησής σας και το φύλο σας για στατιστικούς λόγους, προωθητικές ενέργειες και αποστολή ευχών.

Σχετική Νομοθεσία

Η Εταιρία θα διατηρεί αρχείο προσωπικών δεδομένων με τα στοιχεία των κατόχων κάρτας καθώς και με τα email όσων συμπληρώνουν την αντίστοιχη επιλογή ή φόρμα ιστοσελίδας σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων).

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EL

Newsletter

H εγγραφή σας στο newsletter γίνεται από την αντίστοιχη φόρμα της ιστοσελίδας μας. Η εγγραφή μπορεί επίσης να έχει γίνει μέσω μίας από τις προωθητικές μας ενέργειες στην οποία έχετε δηλώσει πως επιθυμείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter.

Αν θελήσετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletter μπορείτε να το κάνετε από τον σύνδεσμο που θα βρείτε στο κάτω μέρος κάθε newsletter..

Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και τα προσωπικά σας δεδομένα. . Η διαδικασία αυτή σας απεγγράφει από την υπηρεσία newsletter αλλά δεν σας σβήνει από τη βάση του λογισμικού που χρησιμοποιούμε για την αποστολή των ενημερωτικών emails. Για την οριστική διαγραφή σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email που λάβατε το newsletter στο info@haciendacafe.gr.

Πρόσβαση στα δεδομένα σας

Πρόσβαση στα στοιχεία σας έχουν οι εργαζόμενοι της Εταιρίας για την εύρυθμη λειτουργία της κάρτας. Οι εργαζόμενοί μας δεν μπορούν εξάγουν τα δεδομένα αυτά σε αρχείο.

Επίσης, πρόσβαση στα δεδομένα αυτά έχει και η εταιρία Ζερβός Ν.-Κοντορίνης Γ. -Τζωρακολευθεράκης Γ. Ο.Ε., Λ. Ικάρου 22, Ηράκλειο, 2810339037 που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρία του καταστήματός μας στη Νέα Αλικαρνασσό.

Τέλος, πρόσβαση στα δεδομένα σας έχουν εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας, για σκοπούς στατιστικής ανάλυσης και προωθητικών ενεργειών, οι οποίοι έχουν συνάψει συμφωνητικό εμπιστευτικότητας με τα καταστημάτα «Hacienda»:

Για τον σκοπό του newsletter marketing η εταιρία έχει κοινοποιήσει το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό κάρτας και το email των μελών της Member Card στην εταιρία Baked, Κιουπάκης Παντ. – Κορακάς Ανδρ. Ο.Ε., Λεωφ. Κνωσού 177, Ηράκλειο, 2810282772.

Διάρκεια διατήρησης δεδομένων

Η Εταιρία θα διατηρεί αρχείο με τα στοιχεία του πελάτη για όλο το διάστημα λειτουργίας της Member Card και της επικοινωνίας μέσω newsletter marketing..

Τροποποίηση,διόρθωση και διαγραφή δεδομένων

Έχετε τo δικαίωµα να ζητήσετε οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση, μεταφορά ή διαγραφή των στοιχείων σας που τηρούνται σε αρχείο απευθυνόμενος με αίτημά σας στην Εταιρία είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@haciendacafe.gr είτε με επίσκεψή σας σε ένα από τα καταστήματα της Εταιρίας.

Εποπτεύουσα αρχή

Η εποπτεύουσα αρχή στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε στην περίπτωση που το επιθυμείτε είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και η αποστολή της είναι η προστασία του πολίτη από την παράνομη επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων αλλά και η συνδρομή προς αυτόν σε κάθε περίπτωση που διαπιστώνεται παραβίαση των σχετικών δικαιωμάτων του. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα http://www.dpa.gr

Πολιτική Cookies

Τι είναι τα cookies;

Cookies ονομάζονται κάποια μικρά αρχεία με πληροφορίες – συνήθως σε μορφή κειμένου – τα οποία αποθηκεύονται στον browser (Mozilla, Firefox, Chrome, Internet Explorer, κ.λπ.) που χρησιμοποιεί κανείς για να επισκεφτεί μια ιστοσελίδα. Έτσι, τα site αποκτούν ένα είδος ‘μνήμης’ μεταξύ των επισκέψεών σας και αναγνωρίζουν τις προτιμήσεις σας. Αυτό συμβάλλει ώστε η πλοήγησή σας να είναι πιο εξατομικευμένη και προσωπική.

Αποδοχή

Με την πλοήγησή σας στον ιστότοπο έχετε την επιλογή αποδοχής όλων ή μέρος των cookies ανά κατηγορία χρήσης τους.

Πώς χρησιμοποιούνται τα cookies;

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε τους παρακάτω τύπους cookies:

Cookies διαφήμισης (Facebook Pixel για Facebook & Instagram Ads, Google Adwords)
Παρακολουθώντας τη συμπεριφορά και τα ενδιαφέροντα του χρήστη στις ιστοσελίδες, μπορούμε να εξατομικεύσουμε τις διαφημίσεις που εμφανίζονται Έτσι, η χρήση cookies γίνεται για να προβάλλουμε τις διαφημίσεις μας στο καλύτερο δυνατό κοινό και να ενημερώνουμε τους χρήστες για τα νέα και τις προσφορές μας.

Cookies στατιστικών (Google Analytics, Facebook Analytics)
Καταγράφοντας την επισκεψιμότητα στο site μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα τι λειτουργεί για τους χρήστες και τι όχι. Η χρήση cookies λοιπόν, γίνεται για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα ως προς τα γραφικά της χαρακτηριστικά, τη λειτουργία και το περιεχόμενο που προβάλλεται. Μέσω των Cookies στατιστικών καταγράφουμε ανώνυμα τις πράξεις που ολοκληρώνει ένας χρήστης στην ιστοσελίδα όπως π.χ. η εγγραφή στο newsletter.

Στοιχεία χρήστη

Τα στοιχεία και οι προτιμήσεις των χρηστών συλλέγονται ανώνυμα από τις παραπάνω εταιρίες και δεν προσδιορίζουν τα άτομα μεμονωμένα αλλά μονάχα ως ποσοστό. Οι μόνες πληροφορίες που καταγράφονται στα cookies είναι σχετικές με τη συμπεριφορά του χρήστη στην ιστοσελίδα. Σε καμία περίπτωση δε διατηρούμε αρχείο με προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών και δεν υπάρχει η δυνατότητα να τους αναγνωρίσουμε ως άτομα, ούτε στο φυσικό ούτε στον ψηφιακό κόσμο.

Ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει τις ρυθμίσεις στην πλοήγηση (browser) για να μπλοκάρει ορισμένα ή και όλα τα cookies ή να επισκεφθεί τις αντίστοιχες σελίδες στα δίκτυα που είναι εγγεγραμμένος ώστε να ενημερωθεί και να προβεί στις κατάλληλες ρυθμίσεις αποκλεισμού:

Facebook

https://www.facebook.com/policies/cookies

https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Google

https://www.google.com/intl/en/policies/privacy

https://adssettings.google.com/u/0/authenticated

Συνολικά για όλες τις υπηρεσίες διαφήμισης στο διαδίκτυο

http://optout.aboutads.info/

http://www.youronlinechoices.com/gr/your-choices

https://youradchoices.ca/